K1064

Kategorija: Vila sa apartmanima-poslovni objekt

Vrsta oglasa: prodaja
Regija: crikvenička rivijera
Mjesto ili naselje: Crikvenica

Opis nekretnine:

Prelijepa vila uz more smještena u Crikvenici, udaljena je svega 10 metara od plaže. Vila uz dodatni objekt uz nju uspješno funkcionira kao mali hotel. Prostrana i lijepo uređena okućnica ima ukupnu površinu 1630 m2.

 

U prizemlju vile nalazi se recepcija za primanje gostiju. U suterenu kuće smještena su četiri apartmana, u prizemlju pet apartmana, a na prvom katu šest apartmana. Sve sobe imaju balkon, ukupno ih devet gleda na more, a šest na lijepo uređen vrt sa stražnje strane kuće. U potkrovlju vile smješten je lijep i prostran stan sa dvije sobe, dnevnim boravkom sa blagavaonom, kuhinjom, galerijom itd. Iz dnevnog boravka se izlazi na veliki balkon sa kojeg se pruža prekrasan pogled na more i plažu.

 

U drugom objektu smještena je profesionalna kuhinja te velika sala za doručak za 60 osoba. U ovom objektu nalazi se i 13 ležajeva. Na raspolaganju su građevinska i lokacijska dozvola za dizanje još jednog kata, čija bi nadogradnja omogućila dodatni smještajni kapacitet.

 

Na raspolaganju je 12 parkirnih mjesta. U objektima se koristi centralno grijanje na struju, nafta, solarno grijanje i klimatizacija.

 

Postoji mogućnost dobivanja i koncesije za plažu koja se nalazi tik ispod vile!

 

CIJENA:
2.680.000 €

 

 

Fotogalerija: