K1055

Kategorija: kuća sa 7 jedinica/poslovni objekt

Vrsta oglasa: prodaja
Regija: Opatijska rivijera
Mjesto ili naselje: Oprić, Lovran

Opis nekretnine:

Ova zanimljiva nekretnina nalazi se iznad Lovrana, u naselju Oprić. Okružena je šumom, oko nje se nalazi tek nekoliko kuća, pa je zbog toga odlikuje savršen mir i tišina. Ova zaista posebna nekretnina trenutno funkcionira kao poslovni objekt sa sedam jedinica za iznajmljivanje. Dosadašnje uspješno poslovanje i dobar imidž koji odlikuje ovaj objekt jamči bukiranost i uhodano poslovanje budućim vlasnicima ako se odluče objekt korisiti u istu svrhu!

Objekt je izgrađen 1988. godine na zemljištu ukupne površine 1300 m2. Ima lijepo uređenu okućnicu, a postoji i mogućnost izgradnje bazena.

 

U glavnoj kući se u prizemlju nalazi jedan veliki apartman površine 100m2. Na prvom i drugom katu se nalaze dva apartmana, svaki od 40 m2 plus balkon. Na glavnu kuću nadograđen je dodatan prostor u kojem se nalazi studio apartman od cca.20 m2. Pored nadograđenog prostora nalazi se zaseban objekt koji se prije koristio kao garaža, ali je prenamjenjen i preuređen te se u njemu nalazi još jedan apartman površine 40 m2. Ispred ovoga apartmana je lijepa terasa sa koje se pruža pogled na more. Iznad ovog zasebnog objekta nalazi se natkrivena terasa iste veličine. Terasa koja je lijepo uređena, opremljena roštiljem, drvenim stolovima i klupama idealno je mjesto  za druženje gostiju!

 

Koristi se centralno grijanje na naftu te klima. U zasebnom objektu i nadograđenom studio apartmanu se koriste samo klima uređaji.

Na objektu je montirana solarna elektrana kao I sustav za proizvodnju tople vode (800 litara) iz sunca.

Otkup električne energije od strane HEP-a zagarantiran je u roku 14 godina. Elektrana nije uključena u navedenu cijenu. 

 

 

CIJENA:
650.000 €

 

 

Fotogalerija: