K1046

Kategorija: Kuća

Vrsta oglasa: prodaja
Regija: opatijska rivijera
Mjesto ili naselje: Ičići

Opis nekretnine:

Obiteljska kuća sa tri stana smještena malo poviše centra Ičića, na terenu sa kojeg se pruža lijep pogled na Riječki zaljev, te na susjedno mjesto-Iku.

Kuća ima 430 m2 površine, od čega je čisto stambenog prostora 260 m2, dok ostalo otpada na (prostrane) terase, garažu itd. Oko kuće se nalazi i cca. 200 m2 zemljišta. Ispred kuće je parking sa 3-4 parkirna mjesta, dok garaža raspolaže sa još jednim parkirnim mjestom.

Od tri stana koja se nalazi u kući, dva imaju centralni, zajednički ulaz, dok treći, istočno orijentirani stan ima zaseban ulaz. U prizemlju se nalazi dvosoban stan sa dnevnim boravkom i terasom koja izlazi na dvorište i voćnjak, ukupne površine 100 m2. Na katu se nalazi trosoban stan sa dnevnim boravkom, ukupne površine 105 m2, sa velikom natkrivenom terasom. Stan sa posebnim ulazom, je ujedno i najmanji, jednosobni stan, ukupne površine 40m2, sa izlazom u voćnjak.  Kuća se nalazi 600 m zračne linije od Ičića, tj. 2 km udaljena od centra grada, pošte, škole, dućana i ostalih sadržaja.

 

CIJENA:
1.037.500 €

 

 

Fotogalerija: