XS3088

Kategorija: stan

Vrsta oglasa: prodaja
Regija: Riviera Crikvenica
Mjesto ili naselje: Crikvenica

Opis nekretnine:

Kompleks od tri ultra moderne ville od kojih svaka ima tri luksuzna stana, smještene uz prvi red do mora i prekrasne plaže.

 

Konstrukcija svih zgrada bit će izvedena od armiranog betona pri čemu će fasada i obloga zgrade biti obložene s bračkim kamenom (mramor), sistem ventilirajuće fasade (viseće).

 

Biti će ugrađena aluminijska stolarija pri čemu će stijene biti na otvaranje na šiber tako da će se moći kompletno otvoriti prema terasi kako bi se postiglo komuniciranje između dnevnog boravka i terase u jednoj cjelini.

 

Svaka villa ima tri stana tj. na svakoj etaži nalazi se po jedan stan.

Svakom stanu u Villi Azzuro pripada i vlastita okućnica/vrt, a stan S1 u prizemlju ima i vlastiti bazen unutar okućnice.

 

Stanovi S2 i S3 u Villi Verde i Villi Chiaro nemaju vlastiti vrt dok stanu S1 pripada prekrasan vrt s bazenom.

 

Svaka vila ima i podzemnu garažu za auto iz koje se liftom direktno ulazi u stan, komforni ulazak u stan ostvarivat će se putem kartice. U prostoru podruma/garaže svakom stanu pripada kako vlastiti prostor spremišta tako i vlastito garažno mjesto. Garažna mjesta i stubište biti će popločeni s antracit štokanim kamenom, a ograde stubišta biti će izvedene od stakla.

CIJENA: NA UPIT